Golf Vlaanderen Podcast: much more than audio!

klant.
Golf Vlaanderen

diensten.
pre-production, research, podcasts, soundscaping, video on demand, post-production

jaar.
2023

opdracht.

Na de succesvolle lancering van de podcast Tee Time wil Golf Vlaanderen het succes bestendigen en consolideren. Toevoegen van video, zonder bugettair uit de bocht te gaan, is een must. Integratie in het multimedia-aanbod (magazine, social media, website, …) al evenzeer. Golf Vlaanderen wil als moderne federatie de podcast ook in house  kunnen produceren. 

aanpak.

Zowel inhoudelijk als technisch engageerden we ons om het huiswerk te doen. Inhoudelijk: welke content willen we met de podcast brengen en wie is het publiek? Aan de hand van een stappenplan werd duidelijk hoe het format vorm moest krijgen. Technisch werden de mogelijkheden van de in house studioruimte ingeschat en werden een aantal testen uitgevoerd. 

resultaat.

Een huisgemaakte authentieke pod/vodcast die snel en flexibel kan ingepland en opgenomen worden. Doordat er ook video is, kan er extra promotie gemaakt worden via social media en wordt de podcast een volwaardig puzzelstuk in de multimedia-aanpak van Golf Vlaanderen. Naast de coaching zorgde Arendsoog ook voor de generiek en het jinglepakket voor de podcast.

Play Video

nog enkele cases.