Zoute Grand Prix: capturing dreams on the move

klant.
Zoute Grand Prix

diensten.
research, podcasts, soundscaping, video

jaar.
2020 – …

opdracht.

Sinds 2010 bouwen de broers Bourgoo in Knokke-Heist (en ondertussen ver daarbuiten) aan hun droom: de Zoute Grand Prix is de jaarlijkse afspraak voor al wie van classic cars houdt. Hun zin voor perfectie leverde in 2012 de Historic Motoring Award op, zeg maar de Oscar van de classic car events. Arendsoog kreeg de delicate opdracht om het DNA van het unieke event in video om te zetten. 

aanpak.

Vòòr gefilmd werd, moest er veel gepraat worden. Hoe zouden we de specifieke sfeer en uitstraling van de events kunnen vastleggen op beeld? Bijkomende uitdaging is het feit dat de Zoute Grand Prix letterlijk een bewegend event is. No second chances … De rally wacht niet. Snel was duidelijk dat hiervoor een speciaal team moest samengesteld worden. Zowel op vlak van productie, shooting, regie als presentatie. 

resultaat.

Het team staat er ondertussen en weet snelheid en efficiëntie te verzoenen met de gewenste stijl en esthetiek. Met Lauren Müller en Ben Roelants kwam ook een acteurs/presentatie duo aan boord dat het Zoute DNA perfect weet te vertalen op het scherm.

Play Video
Play Video

nog enkele cases.